O le amataga Tenimaka e fausiaina ofuvae e le manaʻomia le fufuluina soo

E te manaʻo e fai le pea ofuvae lava e tasi mo vaiaso i le taimi? Alu i luma.
O le amataga mai Tenimaka ua taʻua o Organic Basics o loʻo fai mai o lona ofu tele o le a tumau fou i vaiaso o laei, aveʻese le manaʻoga mo le fufuluina soo.
I le togafitia o latou ofuvae i le Polygiene, ua faʻapea mai le Organic Basics, e mafai ona puipuia le tuputupu aʻe o le 99.9% o siama, lea e faʻapea mai, e vave ona sosolo le ofu i totonu.
“O le tatou pisinisi o se gafataulimaina faiga. O le tu masani auala o le faʻatau, ofuina, fufuluina ma tiaʻi ofu taugata soona fai o se matua leaga faʻamaʻimauina o punaoa. Ma e matua afaina ai lava le siosiomaga, "fai mai Mads Fibiger, CEO ma co-faavaeina o Organic Basics.
Ma e saʻo o ia. O le fufuluina ma faʻamago lavalava e manaʻomia ai le vai ma le malosi, o le mea lea o le tele o taimi e te faʻamamaina ai ou ofu, o le sili atu foi lea o le ofu i le siosiomaga.
Tusa lava pe o ofuvae na tausia le maualuga manaʻomia tulaga o le freshness, e ui lava, tagata ono le mafai ona aveʻese le mafaufau mafaufauga o le ofuina o tutusa ofu mo vaiaso i le taimi - na o le vaiaso nei, Elle tusitala Eric Thomas tusia o le faitau e uiga i le undies faia o ia e manaʻo e "paʻu mata."


Taimi Post: Ape-16-2021